Caravan

  • henk en carolien

    hallo lezers op deze pagina,

    kan iemand van jullie zeggen of het moeilijk of mogelijk is om een caravan te huren in costa rica, wij gaan over 3 weken emigreren naar costa rica en het ziet er naar uit dat onze huisjes nog niet klaar zullen zijn, aangezien we met pasen komen is het een drukke tijd in costa rica en misschien wel moeilijk om iets te huren, met onze 2 honden, vandaar de vraag zijn er mogelijkheden om een caravan te huren zodat we daar tijdelijk in kunnen blijven wonen.

    groeten Henk en Carolien

  • Sander

    Caravan…. nog niet gezien hier!

    In welke omgeving zoeken jullie wat? Er is vast wel iemand hier die wat tips heeft.

    Succes,

    Sander

    www.destinationpuravida.com

  • Augustinus Linssen

    Meteen na Pasen op 9 april moet het toch al mogelijk zijn om iets te huren. De enige tijd dat alles echt vol is omdat dan de costaricanen massaal op vakantie gaan is gedurende de Paasweek zelf en dat is op 8 april weer afgelopen.

    Augustinus Linssen www.sabalito.com

  • Nicoline

    Waar zoeken jullie wat? Misschien kan ik jullie verder helpen.

    Ik zag op www.amcostarica.com een advertentie voor het huren van een camper, misschien hebben jullie daar wat aan.

    groeten,

    Nicoline

    www.lagaritabedandbreakfast.com

  • Ruud en Odette

    Heb je al eens aan je makelaar gevraagd of die toevallig een huurwoning in jullie buurt weet? Of aan degene die nu druk aan het bouwen is aan jullie cabina's? Wellicht heb je al contact met andere mensen in die omgeving, zodat je daar vast een balletje kunt opgooien en zij vast een beetje voor je rond kunnen kijken voor tijdelijke woonruimte. Het zou namelijk het meest ideaal zijn als je gewoon in je eigen nieuwe omgeving terecht kunt (spannend hè, het begint nu echt op te schieten) en daarbij kunnen de lokale bewoners (Costa Ricanen en evt. andere buitenlanders die daar hun thuis hebben) je het best helpen. Die kennen immers altijd iemand die iemand kent die….. je kent het wel.

    In het ergste geval moet je tijdelijk in een nabijgelegen hotel overnachten, totdat je een vastere plek vindt.

    Veel succes en tot snel in Costa Rica! Saludos cordiales,

    Ruud en Odette, Playas del Coco, Costa Rica

    www.smartmovecr.com